Meni

Radno vreme

Ponedeljak - Petak

08:00 - 16:00

+ 381 64 144 69 55 branislavkozenko@gmail.com Adresa: Školska 19, 22426 Jarak, Srbija

O NAMA

Kompanija "TIKITEH" na teritoriji Srbije posluje od 2013. godine. Klijentima iz inostranstva i Srbije se već dugi niz godina isporučuje kvalitet, preciznost i poštovanje rokova. Osnovna delatnost firme je CNC obrada svih vrsta metala, kao i eloksiranje aluminijuma. Konstantno usavršavanje, marljiv i temeljan rad su doprineli velikom usponu firme koja je iz jedne male kućne radionice stasala u sigurnog, proverenog i finansijski stabilnog partnera.

Zaposleni u kompaniji poseduju visokostručna znanja i preko 20 godina iskustva u oblasti obrade metala i CNC tehnologije, što ujedno predstavlja i osnovnu delatnost firme.
Pored ovih, za potrebe naših klijenata vršimo i usluge projektovanja i izrade tehničke dokumentacije, cnc programiranja, montaže sklopova, kontrole kvaliteta i eloksiranja aluminijuma. Materijale, koje koristimo prilikom izrade delova nabavljamo iz Švajcarske sa garancijom kvaliteta i strogo definisanim hemijskim sastavom.

Ukoliko zahtevi naših klijenata prevazilaze naše proizvodne mogućnosti i iniciraju nabavku novih mašina i tehnologija, u svakom momentu smo spremni da investiramo i ispunimo svaki poslovni izazov.

.U mogućnosti smo i da klijentima koji poseduju sopstvene mašine i tehnologije, pružimo obuke za programere i operatere na mašinama, odnosno da ih u potpunosti edukujemo i pokrenemo serijsku proizvodnju.