Meni

Radno vreme

Ponedeljak - Petak

08:00 - 16:00

+ 381 64 144 69 55 branislavkozenko@gmail.com Adresa: Školska 19, 22426 Jarak, Srbija

USLUGE KOJE PRUŽAMO

CNC GLODANJE

Uslugu CNC glodanja pružamo na nekoliko obradnih centara novije generacije. Stepen komplesnosti i klasu preciznosti odredjuje klijent.

DETALJNIJE

CNC STRUGANJE

Uslugu CNC struganja pružamo na mašini OKUMA LC10 2ST. Mašina poseduje dve revolver glave sa po 8 alata i automatsko dodavanje materijala.

DETALJNIJE

ERODIRANJE

Erodiranje je metoda koja se najčešće koristi prilikom obrade veoma tvrdih metala, kada ostale uobičajene metode nisu delotvorne. Erodiranjem se mogu dobiti željene konture i oblici...

DETALJNIJE

ELOKSIRANJE ALUMINIJUMA

Eloksiranje (elektrolitsko oksidiranje) je postupak kojim se pomoću električne struje na predmetima od aluminijuma i od njegovih legura proizvodi sloj aluminijum oksida.

DETALJNIJE

IZRADA ALATA

Na osnovu Vaših zahteva i projektne dokumentacije vršimo uslugu izrade alata za različite namene. Proizvodni kapaciteti, stečena znanja i iskustva garantuju kvalitetan alat bez obzira na stepen kompleksnosti i klasu preciznostu koju definišete.

DETALJNIJE

CNC PROGRAMIRANJE

Program je skup šifrovanih geoetrijsko-tehnološko-funkcionalnih naredbi kojima se putem različitih medija upravljčkoj jedinici CNC mašine zadaju unapred zamišljene radnje.

DETALJNIJE

MONTAŽA SKLOPOVA

Za potrebe nasih klijenata vršimo i uslugu montaže sklopova. Osim delova koji su proizvedeni u našim pogonima, sklopovi najčešće sadrže i razne druge delove.

DETALJNIJE

PROJEKTOVANJE

Usluga izrade projekta podrazumeva pronalaženje optimalnog idejnog rešenja, razradu tehnologije, definisanje materijala, alata, redosleda zahvata i režima rada.

DETALJNIJE

KONTROLA KVALITETA

Proces kontrole kvaliteta je u kompaniji MAL&KO Industry je na prvom mestu. Kontinuirana i temeljna kontrola svakog obradka u više navrata je garancija kvaliteta naših usluga.

DETALJNIJE

SEČENJE I POLIRANJE

Za potrebe nasih klijenata vršimo i uslugu sečenja na tračnim testerama, kao i profesionalnog poliranja delova.

BRIKETIRANJE ŠPONA

Maksimalnu iskorišćenost sirovine postižemo uz pomoć tehnologije za briketiranje špona...

WATER JET

Usluzno secenje vodenim mlazom. Mogucnost secenja svih vrsta materijala debljine od 0.5mm do 300mm. Pritisak 6200 bara.